Alirıza ŞABAŞ - Eğitim Yöneticisi-Okul Müdürü

{Verilerin korun

1977 yılında Adıyaman merkez doğumlu.İlkokulu Adıyaman Şevenk ilköğretim okulunda, Ortaokulu Karacaoğlan ortaokulunda, Liseyi de Adıyaman Atatürk Lisesinde (1995) bitirdi. 2005 yılında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı  lisans bölümünü,  2010 yılında  Yakın Doğu Üniversitesinde EĞİTİM Alanında Yüksek Lisans,2015 yılında Atatürk Üniversitesi Sosyal Hizmetler lisans bölümünü,2023 yılında da ´´DEPREM BÖLGESİNDE KONTEYNIR ve ÇADIRLARDA EĞİTİM-ÖĞRETİM GÖREN ÇOCUKLARIN EĞİTİM DURUMLARI ve GÖNÜLLÜ ÖĞRETMENLERİN EĞİTİM-ÖĞRETİM FAALİYETLERİ´´ başlıklı çalışmayla  Harran Üniversitesinde ´Eğitim Yönetimi´ alanında ikinci yüksek lisansını yapmıştır.Ülkenin çeşitli yerlerinde 13 yıldan fazla  özel eğitim kurumlarında Türk Dili ve Edebiyatı ve de Türkçe Öğretmenliği yapmıştır.2017 yılında meb´te öğretmenlik yapmaya başlamıştır. 2017 ´de Kahta Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi ve Kahta Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde,2019 Kahta Bölükyayla-Mazel Abdullah Öztürk Çok Programlı Anadolu lisesinde ,2021´de Kahta GAP Anadolu lisesinde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni olarak çalışmıştır.   2021 Yılında Tut Abuzer Yıldırım Anadolu İmam Hatip Lisesine kadrolu müdür yardımcısı olarak atandındı ve aynı okulda Okul Müdür v. olarak görev yapmıştır. 25.10.2023 tarihinde Besni Şambayat Çok Programlı Anadolu Lisesine kadrolu müdür olarak atanmıştır.