Nis

Milli Eğitim Bakanlığının hayata geçirmiş olduğu Randevu Sistemi ile birlikte velilerimiz kolaylıkla randevu alıp öğretmenlerimiz ile görüşebilmektedir.Okul idaremiz Öğrenci Velimizin hangi gün hangi saatte geleceğini öğretmenlerimize tebliğ etmekte ve öğretmenlerimiz görüşme için beklemektedirler.Görevlerini başarı ile ifa eden öğretmenlerimize şahsım adına teşekkür ediyorum.

Nis

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni sn.Sevinç DOĞAN tarafından Veli Ziyareti yapılmıştır.

Kendilerine Şahsım ve Öğretmenlerimiz adına teşekkür ediyorum.

Nis

Okul Müdür Yardımcısı sn.Kemal ATAY ,Görsel Sanatlar Öğretmeni sn.Filiz AYTEMİR , Almanca Öğretmeni sn.Alper KARA ve Öğrencilerimiz ile keyif dolu Yaşlı Ziyaretimizi gerçekleştirdik.

Emeği geçen tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyoruum.

Nis

SIFIR ATIK ve GERİ DÖNÜŞÜM kapsamında öğrencilerimiz ile birlikte oluşturduğumuz geri dönüşüm kutuları Şambayat Beldesi esnaflarına ve Belediye BBaşkanımıza öğrencilerimiz ile birlikte teslim ettik.

Her bireyin ,karşı karşıya oldğumuz bu tehlike hakkında bilinçlenmesinin ne kadar önemli olduğunu aktardık.

Verdikleri desteklerden ötürü tüm Öğretmen ve Öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

Nis

Ortaöğretim kurumlarında eğitim gören öğrencilerimizin varlığının fark edilmesi,mesleki eğitimin öneminin anlaşılması,ahilik anlayışının eğitimdeki yeri konusunda insanların bilinçlendirilmesi amacıyla Adıyaman Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda Milli Eğitim Bakanlığının talebi doğrultusunda 'Ben Her Yerde Varım' projesi başlatılmıştır.

Ben Her Yerde Varım projesi kapsamında okulumuzda Yeşil Dönüşüm ve Sıfır Atık Faaliyeti Teması hayata geçirilmiş,öğrencilerin daha bilinçli ve duyarlı olması için öğrencilere konu ile ilgilivideolar izletilmiş,öğrencilerle birlikte atık pil-yağ-elektrik elektronik eşyaların geri dönüşümü için atık toplama kutuları yapılmıştır.

Öğrenci ve Öğretmenler tarafından çevredeki esnaf ve velilere ziyaretler yapılarrak sıfır atık konusu ile ilgili bilgi verilmiş,iş yerlerine atık biriktirme kutusu bırakılmıştır.

Toplanan pil,cihaz,elektrik/elektronik atıklar yıl sonunda Ben Her Yerde Varım Projesi kapsamında geri dönüşüme gönderilecektir.Bu çalışma ile insanlarda Sıfır Atık konusunda bir duyarlılık oluşacak böylecce gelecek nesillere daha temiz daha yeşil bir çevre bırakılmış olacaktır.

Emeği geçen tüm Öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Nis

Veli ziyaretleri kapsamında yapılan bir kaç görüşme karesi. Velilerimiz ziyaretlerden gayet memnun olduklarını, öğrencilerimiz için de faydalı olacağını ifade ettiler. Değerli öğretmenlerimizin de ziyaretleri devam ettirmelerini ve bir kaç fotoğraf ile anı paylaşmaları son derece değerlidir. Yöneticilerimizin bu konuda öğrenci ve velilerin eğitimin her sürecinde katkıları olacağını ifade etmektedirler.

Emeği geçen tüm Öğretmenlerimize şahsım adına teşekkür ediyorum.

Nis

Bin aydan daha hayırlı olan bu  mübarek Kadir Gecesinde  Memleketimize, Şehitlerimize, Filistin’e , Tüm islam ümmetine ve mazlum haklara dua da bulunmak dileği ile KADİR GECENİZİ kutluyor hayırlara vesile olmasını dilerim .

Selam ve duayla , hepinize güzel bir bayram tatiliyle alasmaladık.

Nis

Okulumuzda 05/04/2024 Tarihinde Deprem ve Yangın Tatbikatı yapılmıştır.Öğrencilerimizin bilinçlendirilmesinde ve Deprem,Yangın gibi afetlerde nasıl davranmaları gerektiği ile ilgili yaparak-yaşarayak öğrenmeleri son derece önem arz etmektedir. Bu konuda tüm Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize özverili çalışmalarından dolayı tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Nis

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenlerimiz Özlem AY ve Mustafa AYDIN Öğretmen ve Öğrencilerimiz tarafından hazırlanan 'ALÇAK GÖNÜLLÜLÜK' köşesi için kendilerine ve öğrencilerimize teşşekkürlerimi iletiyor başarılarının ve çalışmalarının devamını diliyorum..

Nis

12.Sınıf öğrencilerimize Felsefe ve Sosyoloji Öğretmenimiz Mecbure ÖZBEK tarafından Nisan ayı Değerler Eğitimi ile illgili Sinevizyon gösterimi yapılmıştır.Emeği geçen Öğretmenimize şahsım adına teşekkür ediyorum.

Nis

Okulumuza uzak bölgelerden ulaşımı sağlanan öğrencilerimizin kullandığı Taşımalı Eğitim Aracı Okul Müdür Yardımcısı Kemal ATAY ve Öğretmenlerimiz tarafından denetlenmiştir.Öğrencilerimizin güven içinde okulumuza ve evlerine ulaşmaları için çalışmalarımızı titizlik ile sürdürüyoruz. Emeği geçen Müdür Yardımcım sn.Kemal ATAY'a ve tüm Öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Nis

Okulumuzda BENAP kapsamında Sosyal etkinlik faaliyetimiz ' Öğrencilerimiz ile Ağaç Dikim ' etkinliğimiz bugün Okul Müdür Yardımcısı Kemal ATAY ve Öğrencilerimiz tarafından gerçekleştirilmiştir.Emeği geçen  tüm Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize teşekkür ediyorum.

Nis

Okulumuzda 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı kütüphane haftası programı ve etkinlikleri yapılmıştır.Emeği geçen tüm Öğretmenlerimize ve Öğrencilerimize özverili davranışlarından dolayı teşekkür ederim.

Mrt

2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimize; eğitim öğretim kurumlarının dışında da kendilerini ispatlayacak alan ve ortam yaratmaları, yaşadıkları yerlerin kültürel değerlerini tanıyarak bu değerlere sahip çıkmalarını sağlamak, grup ve takım ruhuyla hareket edip; paylaşmayı, eğlenmeyi, fark etmeyi, başarmayı, öğrenerek hem dış dünyayı hem de kendilerini tanımalarını ve keşfetmelerini sağlayacak etkinlikler düzenlemek amacıyla Müdürlüğümüz tarafından "Ben de Varım" projesi hayata geçirilmiştir.