Nis

'Ben Her Yerde Varım' projesi kapsamında GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI hakkında tüm Okul Şubelerimizde sinevizyon gösterisi yapılmış ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır.

Emeği geçen tüm Öğretmelerimize teşekkür ediyorum.

Mrt

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. DÖNEM 1. YAZILI SINAVLAR (ÜLKE GENELİ ORTAK) KILAVUZU Yayınlanmıştır ve öğrencilerimizin incelemeleri önem arz etmektedir.Tüm Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurulur.

Mrt

ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MEM  2. KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI UYGULAMASININ CEVAP ANAHTARIDIR!

Mrt

ADIYAMAN VALİLİĞİ İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2. KAZANIM DEĞERLENDİRME SINAVI UYGULAMASINI gerçekleştirdik.Tüm Öğrencilerimize başarılar diliyoruz.(20.032024)

Mrt

Okulumuz 2.Dönem 1. Yazılı sınav tarihleri paylaşılmıştır.Siz değerli öğrencilerimizin ve velilerimizin dikkat etmesi son derece önemlidir.

Mrt

Mart ayı KALEM programı kapsamında düzenlenen DOSTLUK temalı, afiş, özlü sözler, kendi sözünü yaz, konuşma etkinliği düzenlendi.

Mrt

Öğrencilerimizin Kitap Okuma alışkanlığı kazanmasını,hayal dünyalarını geliştirmelerini,kitapların öğrencilerimize yeni yollar,yeni ufuklar açmasını son derece önemsiyor ve kitap okuma etkinliğimize kararlılıkla devam edeceğimizi siz değerli öğrencilerimize ve velilerimize bildirmekten mutluluk duyuyoruz.

Mrt

“18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü” etkinliğimizi bugün  gerçekleştirdik.Bu etkinlikte emek veren  Öğrencilerimize ve Siz kıymetli Öğretmenlerime teşekkür ediyorum.''

Mrt

08/03/2024 Tarihinde Okulumuzda AYT-TYT denemesi yapılmıştır. 11/03/2024 Tarihinden itibaren 9.Sınıf ve 10.Sınıf öğrencilerimize haftada 1 Adet , 11. Sınıf ve 12.Sınıf öğrencilerimize haftada 2 Adet AYT-TYT Sınavı uygulanacaktır. Tüm Velilerimiz ve Öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Okulumuzda icra edilmekte olan AYT-TYT denemelerimize siz değerli öğrencilerimizin katılması,özveride bulunması son derece elzemdir. Okulumuzda öğrencilerimiz adına yapılacak her türlü eğitim faaliyetlerini uygulamakta Tüm Öğretmenlerimiz ve İdari Yönetim olarak son derece kararlıyız.Öğrencilerimiz ile ilgili deneme ve sınav verilerini siz değerli Velilerimiz ile Okulumuz Web Sayfasından paylaşacağız ve öğrencilerimiz içinyararlı içerik dökümanlarını buradan öğrencilerimizin hizmetine sunacağız.

Deneme sınavlarının icra edilmesinde , sonuçlandırılmasında , değerlendirilmesinde emeği geçen Tüm Öğretmenlerime şahsım adına teşekkür ediyorum.

Ali Rıza ŞABAŞ

Şbt

Okulumuzda 12/02/2024 tarihinde yapılan AYT-TYT denememizin sonuçları açıklanmıştır.Denememizde özverili davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz. Denemelerimiz Öğretmenlerimiz tarafından yürütülmekte olup denemelerimize ısrarla devam edeceğimizi siz değerli Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurmaktan mutluluk duyarız. Tüm öğretmenlerime bu özverili davranışlarından ve verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim.

Ali Rıza ŞABAŞ

Şbt

Okulumuzda 09/02/2024 tarihinde YTY Deneme sınavı yapılacaktır. Tüm Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Okulumuzun ikinci dönem ders programıdır.Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurulur.