ADIYAMAN / BESNİ - Şambayat Çok Programlı Anadolu Lisesi

May

BENAP kapsamında kitap okuma saatlerimiz okulumuz tüm şubelerinde devam etmektedir.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

May

12.Sınıf öğrencilerimize BENAP akademik gelişimlerine katkı kapsamında deneme sınavı yapılmıştır.

Öğrencilerimizin başarı seviyesini arttırmak,moral ve motivasyon açısından güç kazanmak,başarı-başarısızlık durumlarına karşı direnç kazanmak

problemlere karşı beceri seviyelerini yukarı çekmek ve hedeflerine ulaşmak için odak noktalarını yükseltme becerisi kazanmaları amaçlanmaktadır.

Bu denemede emeği geçen tüm öğretmenlerimize şahsım adına teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

Nis

Okulumuz 12.Sınıf öğrencilerimize uygulamış olduğumuz Koçluk Eğitimi faaliyeti kapsamında Felsefe Grubu öğretmenimiz sn.Mecbure  ÖZBEK tarafından öğrencilerimiz ile birebir koçluk eğitimi yapılmıştır.

Emeği geçen öğretmenimize şahsım adına teşekkür ediyorum.

Alirııza ŞABAŞ

Nis

Okul Müdürümüz sn.Alirıza ŞABAŞ ,Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz sn.Seraye AKINCI VE  Felsefe Grubu Öğretmenimiz sn.Mecbure ÖZBEK 30.04.2024 tarihinde veli ziyaretleri gerçekleştirmiş,öğrencilerimizin başarı başarısızlık , devam devamsızlık ve eğitime konu tüm konular velilerimiz ile konuşulmuştur.

Nis

Besni RAM Psikolojik Danışma Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize '' Zorlu Yaşam OLaylarına Uyum ve Güvenli İnternet Kullanımı''  ve ''Meslek tanıtımı'' ile ilgili 9. 10. 11. 12.Sınıf öğrencilerimize seminerler verilmiş ve öğrencilerimizin soruları öğretmenlerimiz tarafından cevaplandırılmıştır.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi sunuyorum.

Nis

BENAP kapsamında öğrencilerimizin akademik başarılarını arttırmaya , başarı durumlarını değerlendirmeye , yeni bakış açıları kazandırmaya yönelik 11 ve 12 . sınıf şubelerimize 29.04.2024 tarihinde deneme sınavı yapılmıştır.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum

Nis

BENAP kapsamında okulumuzun tüm şubelerinde kitap okuma saatlerimiz kararlılıkla devam etmektedir.Öğrencilerimize yeni ufuklar açan,bakış açılarının ve yorumlama kabiliyetlerini arttıran bu uygulamaya katkı veren değerli öğretmenlerime teşekkür ediyorum.

Nis

Okulumuz Beden Eğitimi Öğretmeni sn.Sevinç DOĞAN tarafından 25.04.2024 tarihinde okulumuzun tüm şubelerinin katılımı ile BOCCE ve DART turnuvası düzenlenmiştir.Öğrencilerimizin sportif ve sosyal gelişimlerini destekleyici bu tür sportif faaliyetler içinde bulunmaları son derece önemlidir.

Emeği geçen Öğretmenlerimize şahsım adına teşekkür ediyorum.

Nis

BENAP kapsamında öğrencilerimize Müdür Yardıcımız sn.Kemal ATAY öncülüğünde 25.04.2024 tarihinde Meslek Tanıtımı yapılıp öğrencilerimiz bilgilendirilmiştir.Öğrencilerimizin aklında olan sorular birebir konuşulmuş ve netleştirilmiştir.

Emeği geçen Öğretmenlerimize şahsım adına teşekkür ediyorum.

Nis

BENAP (Besni Eğitimde Niteliğin Arttırılması Projesi ) kapsamında öğrencilerimizin akademik başarılarının arttırılması ve değerlendirilmesi konusunda okulumuzda bugün deneme sınavı yapılmıştır.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkürlerimi iletiyorum.

Nis

Okulumuz taşımalı servis aracı Okul Müdür Yardımcısı sn. Kemal ATAY , Coğrafya Öğretmenimiz sn.Mustafa CANDAR , Fizik Öğretmenimiz sn.Fadli KARABAĞ tarafından denetlenmiştir.

Kendilerine şahsım adına teşekkür ediyorum.

Nis

Öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimize Koçluk Eğitimi yapılmaktadır.Öğrencilerimizin motivasyon,zaman kullanımı,başarıyı arttıran faktörler,özgüvenleri,farkındalıklarını arttırıcı düşünceler paylaşılmaktadır.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize  teşekkür ediyorum.

Nis

Bilinçli ve Güvenli İnternet kullanımı ile ilgili öğrencilerimize videolar izletilmiş,öğretmenlerimiz tarafından eğitimler ve çalışmalar yapılmış olup,okulumuzda paylaşıma açılmıştır.

Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Nis

Öğrencilerimize BENAP ve Ben Her Yerde Varım projeleri kapsamında uyguladığımız deneme sınalarına devam ediyoruz.Her öğrencimizin başarısını ayrı ayrı inceliyor ve her öğrencimizle birebir başarı değerlendirmesi ve koçluk faaliyetlerini uyguluyoruz.

Emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

Nis

Milli Eğitim Bakanlığının hayata geçirmiş olduğu Randevu Sistemi ile birlikte velilerimiz kolaylıkla randevu alıp öğretmenlerimiz ile görüşebilmektedir.Okul idaremiz Öğrenci Velimizin hangi gün hangi saatte geleceğini öğretmenlerimize tebliğ etmekte ve öğretmenlerimiz görüşme için beklemektedirler.Görevlerini başarı ile ifa eden öğretmenlerimize şahsım adına teşekkür ediyorum.