Şbt

Okulumuzda 12/02/2024 tarihinde yapılan AYT-TYT denememizin sonuçları açıklanmıştır.Denememizde özverili davranışlarından dolayı öğrencilerimize teşekkür ederiz. Denemelerimiz Öğretmenlerimiz tarafından yürütülmekte olup denemelerimize ısrarla devam edeceğimizi siz değerli Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurmaktan mutluluk duyarız. Tüm öğretmenlerime bu özverili davranışlarından ve verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim.

Ali Rıza ŞABAŞ

Şbt

Okulumuzda 09/02/2024 tarihinde YTY Deneme sınavı yapılacaktır. Tüm Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Okulumuzun ikinci dönem ders programıdır.Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurulur.

Şbt

Okulumuzun ders giriş ve çıkış saatleri güncellenmiş olup Tüm Velilerimize ve Öğrencilerimize duyurulur.